https://www.high-endrolex.com/10 Особлива подяка за подвиг батька | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.09.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Особлива подяка за подвиг батька

Сьогодні на Соборній площі Черкас зустрічали демобілізованих бійців із зони АТО. Привітати воїнів 13-го батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади та 90-го батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади з поверненням прийшли рідні, близькі, друзі та просто небайдужі черкащани.
Висловити щиру подяку за героїчний подвиг кожного з них завітала й влада області. Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко та голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко вручили нагороди бійцям за самопожертву та небайдужість до рідної землі.
Не забарилися з відповіддю і військовослужбовці й також вручили подяки усім тим, хто від самого початку підтримував їх на Сході та не залишився байдужим до їхніх потреб. Вони нагородили колективи обласної державної адміністрації, обласної ради, обласного та військових комісаріатів, Черкаську міську раду, колектив Центру допомоги армії, волонтерські організації «Наш батальйон», «Волонтер Черкащини» та багатьох інших. Серед нагороджених були й окремі громадяни, які проявили свою небайдужу громадянську позицію. Особливу подяку військові передали родичам загиблих: батькові Андрія Терещенка та сину Олексія Панченка, який нині навчається на третьому курсі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Олексій Анатолійович Панченко 19 січня на 40-му році життя героїчно загинув, захищаючи Україну. У 1994 році він закінчив Черкаське пожежно-технічного училище, в якому до 1997 року працював на посаді інспектора по роботі з особовим складом. Його батько, Анатолій Панченко, є лікарем-терапевтом медико-санітарної частини інституту, ліквідатором наслідків аварії на ЧАЕС.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту http://vycherpno.ck.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10