https://www.high-endrolex.com/10 У 2013 році про діяльність НУЦЗУ Інтернет-агенції, офіційні портали, телебачення та газети розмістили 1262 інформації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.01.2014
НУЦЗУ

У 2013 році про діяльність НУЦЗУ Інтернет-агенції, офіційні портали, телебачення та газети розмістили 1262 інформації

Прес-служба Національного університету цивільного захисту України підбила підсумки роботи зі ЗМІ та громадськістю за минулий рік.

Робота сектора зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю протягом 2013 року велась згідно з основними заходами університету. Підтримувались зв'язки із всеукраїнською, регіональною та обласною пресою, зокрема газетами «Сегодня», «Харківський пожежний вісник», «Слобідський край», «Время», «Комсомольская правда», «Вечерний Харьков», «Харьковские известия», інформагентствами УНІАН, Укрінформ, «Статус кво», «Оплот», АТН, телеканалами ICTV, «1+1», «2+2», «Сімон», «Фора», «Харьковские известия», Державною телерадіокомпанією ( ОТБ).
У відомчих журналах «Пожежна безпека», «Пожежна та техногенна безпека», «Надзвичайна ситуація», «F+S: технології безпеки та протипожежного захисту» було опубліковано 35 статей про важливі події в університеті. На офіційному сайті новин Держслужби України з надзвичайних ситуацій розміщено 124 інформації і в шість разів більше на веб-порталі НУЦЗУ (760).
На сайтах обласних і всеукраїнських Інтернет-виданнях упродовж минулого року було розташовано близько 240 інформацій. У 2013 році понад 80 відеосюжетів вийшли в ефір на обласному і регіональному телебаченні та всеукраїнських каналах. На шпальтах газет розміщено 58 статей.
Підтримувався тісний зв'язок із відділами роботи із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ (У) ДСНС України в областях. Надано допомогу курсантським редколегіям щодо визначеності представників цього напрямку роботи, тематики стінного друку та щоденників тижня (проведено 4 заняття), курсантській редколегії - кореспондентам щодо написання статей до газети „Вісник Національного університету цивільного захисту України” і стінної газети „Фахівець ХХІ” та надання найважливішої і цікавої інформації у структурних підрозділах до сектора зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю з метою розміщення у фахових виданнях. Проводились інструктивно-методичні заняття із заступниками начальників курсів факультетів з приводу оформлення народознавчих світлиць, виготовлення та випуску стінного друку на курсах, а також виходу інформації на локальному сайті університету та наочної агітації у курсантських підрозділах. Велась активна робота щодо пропаганди професії рятівника та поширення авторитету університету через засоби масової інформації. Інформація про важливі події в університеті своєчасно надавалась та розміщувалась на внутрішньому, зовнішньому сайтах навчального закладу та міжвузівському порталі, надсилалась та розміщувалась на сайті ДСНС. Велась активна робота щодо виготовлення рекламної та презентаційної продукції про життєдіяльність навчального закладу з метою її розповсюдження у всіх регіонах України. Протягом 2013-року забезпечувалась фото та відеозйомка як важливих подій університету, так і поточних моментів його життєдіяльності. Продовжувалась робота щодо накопичення відеоархіву.
Довідка про роботу із засобами масової інформації прес-служби НУЦЗУ у 2013 році

Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10