https://www.high-endrolex.com/10 Працівники кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій НУЦЗУ готуються до нового навчального року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.07.2013
НУЦЗУ

Працівники кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій НУЦЗУ готуються до нового навчального року

Процес підготовки майбутніх рятувальників передбачає не лише отримання теоретичних знань, а й набуття практичних навичок. Тому працівники кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій НУЦЗУ щороку проводять ревізію обладнання, на якому проводяться практичні заняття. Всі учбові лабораторії та комп’ютерні класи кафедри протягом літніх місяців готуються до нового навчального року.

У лабораторії "Установок автоматичного пожежогасіння" встановлені зразки систем автоматичного пожежогасіння, зокрема, генератори вогнегасящего аерозолю, установки газового пожежогасіння, вузли управління установок водяного і пінного пожежогасіння.
Лабораторія “Пожежної сигналізації” оснащена лабораторними стендами для вивчення і дослідження можливостей сучасних технічних засобів систем пожежної сигналізації.
У лабораторії “Систем управління установками пожежної автоматики” зібрані лабораторні установки, які використовуються при вивченні дисциплін "Сучасні системи пожежної автоматики", "Засоби автоматичного протипожежного захисту", а також виставкові зразки кафедри. У комп'ютерних класах кафедри проводяться заняття з інформатики, інформаційних систем, програмування, інформаційних технологій і телекомунікацій. На кафедрі курсанти і студенти університету отримують комплексні знання по використанню обчислювальної і телекомунікаційної техніки в освіті і професійній діяльності.



Сектор зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10