https://www.high-endrolex.com/10 Освітяни вишу МНС - на шляху європейської інтеграції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.06.2012
НУЦЗУ

Освітяни вишу МНС - на шляху європейської інтеграції

До Академічного рейтингу університетів «Топ-200 Україна» увійшов Національний університет цивільного захисту України - єдиний серед вищих навчальних закладів системи МНС.
Протягом шести останніх років міжнародна група експертів у співпраці з Європейським центром з вищої освіти (ЮНЕСКО СЕПЕС) і центром «Євроосвіта» (www.euroosvita.net ) складає академічний рейтинг вузів «Топ-200 Україна».
За даними експертів, флагманами у сфері вищої освіти в Україні залишаються два столичних та три харківських вищих навчальних закладів України, що демонструють стабільно високі показники на всіх напрямах своєї діяльності. Наряду із передовими ВНЗ України третій рік поспіль залишається НУЦЗУ.
Академічний рейтинг університетів "Топ-200 Україна" формується на основі агрегованого показника діяльності вузу за чотирма комплексними критеріями: експертне оцінювання представниками ринку праці діяльності навчального закладу і його академічна репутація, якість науково-педагогічного потенціалу, якість навчання, міжнародне визнання, присутність у глобальному інформаційному просторі.
Мета цього проекту — надання достовірної, об’єктивної, порівнянної інформації про якість освітніх послуг, пропонованих вищими навчальними закладами України на національному рівні.
Прес-служба НУЦЗУ.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10