https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України радо зустрічав гостей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2012
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України радо зустрічав гостей

7 квітня у Національному університеті цивільного захисту України відбувся День відкритих дверей. Майже 420 майбутніх абітурієнтів із Луганської, Дніпропетровської, Донецької, Полтавської, Миколаївської, Сумської областей та АР Крим з’їхалися до Харкова. Присутні ознайомились із виставкою навчально-методичної літератури для абітурієнтів, переглянули виставку науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру, а також експозиції виставок досягнень факультетів Національного університету цивільного захисту України.
У спортивній залі навчально-спортивного комплексу університету для усіх бажаючих працював презентаційно-консультативний пункт щодо питань вступу до навчального закладу та реєстрації майбутніх абітурієнтів за спеціальностями: «Цивільний захист», «Хімічна технологія», «Психологія», «Пожежна безпека», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Охорона праці».
Після ознайомлення гостей із навчально-матеріальною базою університету у клубі навчального закладу для присутніх було організовано перегляд фільму про життєдіяльність НУЦЗУ, а також зустріч гостей Дня відкритих дверей з керівництвом університету.


Оперативно, Вікторія Коленко, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10