https://www.high-endrolex.com/10 Соціально-психологічний факультет активізує свою діяльність у рамках акції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.02.2012
НУЦЗУ

Соціально-психологічний факультет активізує свою діяльність у рамках акції

Протягом поточного тижня з 08.02.2012р. по 11.02.2012р. у рамках соціальної акції «Абітурієнт – 2012» начальник соціально-психологічного факультету полковник служби ЦЗ Куфлієвський Андрій Станіславович, викладач-методист факультету майор служби ЦЗ Хмиров Ігор Михайлович та ад’юнкт кафедри прикладної психології Ткаченко Андрій Юрійович провели професійно-орієнтаційну роботу у Кіровоградській області.
9 лютого 2012 року у відбулася нарада керівників навчальних закладів міста Кіровограда за участю міського голови О.Саінсуса, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.Андреєвої та начальника управління освіти Л.Костенко, щодо проблем та перспектив розвитку галузі «Освіта» де було надано слово для виступу полковнику служби ЦЗ Куфлієвському Андрію Станіславовичу з доповіддю про НУЦЗУ.

Проведені бесіди та роздані інформаційні буклети працівникам управлінь освіти міста та області.

Через обласний центр зайнятості розповсюджена інформація по області щодо умов вступу до університету. Спільно з працівниками ВРП ТУ МНС У в Кіровоградській обл. проводились бесіди безпосередньо з кандидатами до вступу на навчання.

Проведені зустрічі з учнями випускних класів шкіл, ліцеїв та гімназій міста Кіровограда: НВО №8, НВО №19, гімназія №9, ЗОШ №2, ЗОШ №13, ЗОШ №24, ЗОШ №26, ЗОШ №34.

Під час бесіди з учнями було доведено загальну інформацію про НУЦЗУ, освітньо-кваліфікаційні рівні та спеціальності, за якими здійснюється навчання, про факультети, правила вступу на бюджетну та контрактну форму навчання, перелік документів, що необхідні для вступу, перелік конкурсних предметів, відомості щодо днів відкритих дверей, контактні телефони та адреса веб-сайту НУЦЗУ.
За результатами проведеної роботи 15 випускників виявили зацікавленість у наданій інформації щодо вступу до НУЦЗУ, а 4 подали заяви до ТУ МНС України в Кіровоградській області щодо оформлення відповідних документів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10