https://www.high-endrolex.com/10 В Національному університеті цивільного захисту України розпочато Всеукраїнську акцію «Моральний вчинок» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.11.2011
НУЦЗУ

В Національному університеті цивільного захисту України розпочато Всеукраїнську акцію «Моральний вчинок»

Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі в період з 12 жовтня 2011 року до 31 березня 2012 року проводиться Всеукраїнська акція «Моральний вчинок». Вихованці Національного університету цивільного захисту України беруть у заході активну участь. Метою акції є формування моральних якостей особистості, підвищення рівня культури підростаючого покоління, створення сприятливих умов для проведення в Україні «Євро–2012».
До речі, творчий звіт учасника акції може бути виконаний у формі аматорського фільму, авторської або колективної журналістської роботи, фоторепортажу або у будь-якій іншій формі, що ознайомить з результатами впровадження власного проекту.

Ознайомитись із умовами акції можна на офіційному сайті Національної експертної комісії України з пиатнь захисту суспільної моралі moral.gov.ua, Інтернет-порталі МОН www.osvita.com та айті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН www.iitzo.gov.ua.
Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10