https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України взяли участь у міжнародній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.11.2011
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України взяли участь у міжнародній конференції

10 листопада в Академії внутрішніх військ МВС України пройшла науково-практична конференція з міжнародною участю «Формування корпоративного іміджу сил охорони правопорядку як чинника психологічної безпеки».
У роботі конференції взяли участь 78 науковців, які представили 13 вищих навчальних закладів України. Національний університет цивільного захисту України представили кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Тітаренко Діана Сергіївна із доповіддю «Сформованість образу працівника рятувальної служби у дітей молодшого шкільного віку» та кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Поляков Ігор Олександрович із доповіддю «Роль та місце екстремальних психологів при проведенні Чемпіонату Європи з футболу в Україні у 2012 році: досвід міжнародних тактичних навчань»..
У процесі роботи конференції науковці обговорили актуальні проблеми формування іміджу особового складу сил охорони правопорядку, авторитет та престиж професії правоохоронця. Не залишилися поза увагою соціально-психологічні дослідження громадської думки щодо діяльності військ, перспективні напрямки формування іміджу. Було всебічно проаналізовано сучасний стан психологічної безпеки особистості, визначено та обґрунтовано перспективні напрями формування, розвитку та корекції іміджу військовослужбовця. Жвавою була дискусія з теми «Засади психологічної безпеки персоналу екстремальних видів діяльності, історичні та правові засади їх формування». Також присутні висловили свої думки про формування іміджу правоохоронця як складової профорієнтаційної роботи з молоддю України та специфічної корпоративної культури системи МВС. Важливу роль було відведено обговоренню ролі засобів масової інформації у створенні і підтримці іміджу правоохоронця.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Полякова


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10