https://www.high-endrolex.com/10 Психологи ЛДУ БЖД МНС беруть участь у навчаннях до Євро-2012 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.10.2011
ЛДУ БЖД

Психологи ЛДУ БЖД МНС беруть участь у навчаннях до Євро-2012

Сьогодні, 25 жовтня, у Головному управлінні МНС України в Львівській області розпочалися навчально-методичні збори практичних психологів МНС України на тему: «Психологічний захист населення під час проведення Євро - 2012». У зборах беруть участь психологи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Ростислав Ткачук, Роксолана Сірко та Володимир Слободяник.
Основною метою цього заходу є підвищення професійного рівня практичних психологів МНС України з питань психологічного захисту населення при надзвичайних ситуаціях та психологічного забезпечення особового складу органів та підрозділів цивільного захисту. Про основні проблеми та завдання, які покладені на психологів під час проведення Євро-2012, розповів начальник Центру соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України Олександр Алімов.
Фахівці також ознайомилися із планом Львівського стадіону «Арена Львів», на якому будуть проходити футбольні матчі й де буде найбільше скупчення людей. І заслухали доповідь начальника відділу екстреної медичної допомоги Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Світлани Поважук щодо спільної співпраці у разі надзвичайної ситуації.
Нагадаємо, що навчально-методичні збори триватимуть три дні. Другий день навчально-методичних зборів розпочнеться поїздкою у місто Дрогобич Львівської області. Там у присутніх буде реальна можливість на практиці застосувати знання та досвід у екстремальній ситуації наближеній до реальної. На третій день семінар пройде на базі нагшого навчального закладу.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10