https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України взяли участь у X Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту: ПожТех – 2011» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2011
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України взяли участь у X Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту: ПожТех – 2011»

20 – 22 вересня у місті Києві відбувся ювілейний X Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех – 2011», організаторами якого виступили Міністерство надзвичайних ситуацій України та Державна інспекція техногенної безпеки України. Форум об’єднав роботу виставкової експозиції, XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників, низку семінарів та круглих столів з питань протипожежного захисту та техногенної безпеки.
У роботі форуму взяли участь близько 150 організацій, компаній та фірм з України і закордонних держав, зокрема, Росії, Білорусі, Казахстану, Німеччини, Австрії, Іспанії, Чехії та ін. Були представлені зразки нової пожежної та аварійно-рятувальної техніки й обладнання, засобів пожежегасіння та індивідуального захисту, спецодягу, засобів зв’язку та пожежної автоматики.
Національний університет цивільного захисту України став активним учасником виставкових заходів. Делегація навчального закладу на чолі з проректором з наукової роботи полковником служби ЦЗ Володимиром Андроновим привезла до Києва цікаву експозицію, що відобразила наукові досягнення університету. Також у роботі форуму взяли участь провідний науковий співробітник лабораторії моніторингу надзвичайних ситуацій підполковник служби ЦЗ Олександр Лєвтєров, начальник лабораторії екстремальної та кризової психології майор служби ЦЗ Світлана Лєбєдєва та ад’юнкт лабораторії управління у кризових ситуаціях старший лейтенант служби ЦЗ Дмитро Тарадуда.
Представники університету стали учасниками XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників. З доповідями на конференції виступили начальник лабораторії екстремальної та кризової психології майор служби ЦЗ Світлана Лєбєдєва та ад’юнкт лабораторії управління у кризових ситуаціях старший лейтенант служби ЦЗ Дмитро Тарадуда. За підсумками форуму делегацію Національного університету цивільного захисту України було нагороджено дипломом.
Результатом роботи форуму став діалог між науковцями, практиками та представниками влади щодо удосконалення систем попередження надзвичайних ситуацій, впровадження на потенційно-небезпечних об’єктах новітніх розробок у галузі безпеки, підвищення готовності аварійно-рятувальних служб з метою досягнення спільної мети – підвищення рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10