https://www.high-endrolex.com/10 У Львові обговорять перспективи соціального капіталу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.09.2011
ЛДУ БЖД

У Львові обговорять перспективи соціального капіталу

Представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС візьмуть участь у круглих столах, присвячених темі розвитку і застосування соціального капіталу.
Проект включатиме проведення п’яти круглих столів під загальною темою «Дослідження та розвиток соціального капіталу в Україні та Польщі». Проект проводиться як спільний шести університетів м. Львова (Львівський державний університет внутрішніх справ, Національний університет «Львівська Політехніка», Національний університет імені Івана Франка, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Львівський інститут Сухопутних військ, Львівська Комерційна Академія).
вимогам ВАК.
Підсумкова конференція відбуватиметься за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
Серія науково-практичних круглих столів проводиться з метою привернення уваги науковців, громадських діячів, політологів, соціологів, істориків та усіх зацікавлених до дефініції соціального капіталу та його значення у розбудові українського суспільства.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10