https://www.high-endrolex.com/10 Інституту цивільного захисту ЛДУ БЖД проводить профорієнтаційну роботу з учнями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.09.2011
ЛДУ БЖД

Інституту цивільного захисту ЛДУ БЖД проводить профорієнтаційну роботу з учнями

8 вересня учні випускних класів СЗШ № 82 відвідали Львівський державний університет безпеки життєдіяльності й ознайомилися із його історією.
В ході візиту школярі ознайомилися із навчальною базою Університету, відвідали психолого-тренувальний центр та навчальну пожежно-рятувальну частину, а також пізнали історію становлення ЛДУ БЖД, як навчального закладу.
Профорієнтаційну бесіду з учнями школи провели керівництво та викладачі інституту цивільного захисту, а науково-педагогічний склад кафедри пожежної та аварійно-рятувальної техніки провели заняття з «Основ експлуатації вогнегасників» та тренінг з «Безпеки дорожнього руху» із використанням наочних взірців та сучасних мультимедійних засобів навчання.
Учні були надзвичайно вражені побаченим, високим рівнем матеріального забезпечення та висловили щире бажання поповнити лави майбутніх курсантів та студентів ЛДУ БЖД.


Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10