https://www.high-endrolex.com/10 Тривають навчальні обміни між Львовом та Варшавою | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.09.2011
ЛДУ БЖД

Тривають навчальні обміни між Львовом та Варшавою

В рамках міжнародного проекту «Вдосконалення управління при надзвичайних ситуаціях, що виникають у міських умовах. Навчальні візити студентів та викладачів з України та Польщі» представники Головної школи держаної пожежно-рятувальної служби Польщі в м. Варшава прибули на заняття до львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
З ними зустрівся ректор Університету Михайло Козяр. Він висловив переконання, що перебування польських студентів у Львові буде приємним та корисним, а викладачі нашого університету зроблять усе, щоб навчання було змістовним та цікавим.
В минулому році між Львівським та Варшавським навчальними закладами підписано угоду про співпрацю, яка передбачає обмін досвідом з питань підготовки фахівців у галузі безпеки людини, попередження та ліквідація надзвичайних ситуацій
Весною та літом 3 групи курсантів та офіцерів Львівського університету МНС вже відвідали Варшаву де для них відбулися теоретичні та практичні заняття.
Гостям з Польщі львівські викладачі прочитають лекції на тему системи захисту населення в Україні, роспізнання та захист радіаційних заражень, психологічні аспекти в пожежній службі, космічний моніторинг надзвичайних ситуацій та система освіти щодо підготовки пожежних рятувальників в Україні.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10