https://www.high-endrolex.com/10 Ректорат ЛДУ БЖД привітав ветеранів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.05.2011
ЛДУ БЖД

Ректорат ЛДУ БЖД привітав ветеранів

Ректорат Львівського державного університету безпеки життєдіяльності привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни. Представник університету, Голова ради ветеранів Андрій Харчук завітав до кожного додому, подарував квіти та вручив премії. Серед ветеранів Георгій Турков, Микола Голубєв, Володимир Глоба, Анатолій Грачов, Анна Корабліна, Руфім Косарєв, Марія Орлова, Дмитро Уманець та Йосип Яцимірський. Вони здійснили безсмертний подвиг не шкодуючи сил, здоров’я, життя, своєю мужністю та героїзмом здобули перемогу.
Андрій Харчук зазначив: «Ми схиляємо голови перед вами, дорогі наші ветерани, за те, що здобули перемогу й зберегли її для своїх дітей і онуків, за ваш героїзм, мужність, патріотизм, відданість своїй Батьківщині. Значна частина вашого життя пройшла в стінах цього навчального закладу, який також з вдячністю зберігає пам’ять про ваш внесок у його розбудову»



Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10