https://www.high-endrolex.com/10 Рука допомоги для дітей-сиріт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.11.2006
ЛДУ БЖД

Рука допомоги для дітей-сиріт

При Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України ось вже декілька років діє Благодійний фонд «Святого Флоріана».
Головною метою фонду є створення умов для захисту економічних, творчих, освітніх, соціальних та інших інтересів осіб, які потребують благодійної допомоги. Основними напрямками діяльності фонду є надання допомоги категоріям населення, які цього потребують: багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, громадянам, які постраждали від стихійного лиха, дітям-сиротам і талановитій творчій молоді, малозабезпеченим пенсіонерам, інвалідам та іншим особам, яким необхідна соціальна підтримка та піклування.
Завдяки тісній співпраці університету з країнами Євросоюзу, Благодійний фонд «Святого Флоріана» отримав гуманітарну допомогу на 59 тис. грн від німецької фірми «Prizma direct», котра займається розробкою комп’ютерних програм та програмного забезпечення для Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ Німеччини, а також для компанії BMW. Це комп’ютери та комп’ютерна техніка, холодильники, пральні машини, шкільні парти та одяг.
Гуманітарну допомогу фонд передав восьмій та п’ятій міським комунальним лікарням у Львові, школі-інтернату в Сколе, дитячому будинку в селі Новий Милятин Буcького району, школі-інтернат №2 м. Львова, будинку дитини №2 м. Львова, школі-інтернату у селі Коропець Тернопільської області.
«Ми розуміємо, що ці діти позбавлені батьківської турботи, а держава не може в повній мірі задовольнити їх потреби. Завдяки людям котрі розуміють проблеми цих діточок наш фонд має можливість допомагати тим, хто цього потребує» – зазначив президент благодійного фонду Євген Мацієвський.
Тільки з початку року фонд «Святого Флоріана», завдяки нашим колегам з Німеччини та Австрії надав матеріальної допомоги лікарням, школам-інтернатам, дитячим будинкам Львова та області на суму близько 110 тис. гривень.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10