https://www.high-endrolex.com/10 22 практичні працівники підрозділів МНС України підвищували кваліфікацію | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.10.2006
ЛДУ БЖД

22 практичні працівники підрозділів МНС України підвищували кваліфікацію

У відповідності до додатку № 5 наказу МНС України № 507 від 7 серпня 2006 року, з 9 по 21 жовтня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності на факультеті післядипломної освіти підвищували кваліфікаціію начальники чергових змін підрозділів МНС України.
Всі слухачі факультету в повному обсязі виконали навчальний план і програму підвищення кваліфікації, які погоджені з навчально-методичним центром МНС України.
До проведення занять крім науково-педагогічного персоналу університету залучалися практичні працівники ГУ МНС України в Львівській області, викладачі вищих навчальних закладів м. Львова та фахівці з питань пожежної безпеки та цивільного захисту. Окремі заняття проводилися в підрозділах Головного управління МНС України у Львівській області.
За результатами навчання слухачі склали відповідні заліки і отримали позитивні результати під час комплексного іспиту.
По закінченню навчання всім видані свідоцтва про підвищення кваліфікації відповідно до вимог законодавства.
Слухачі на весь період підвищення кваліфікації були забезпечені безкоштовним проживанням та харчуванням. Для них було проведено ряд виховних та культурних заходів.

 

 


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10