https://www.high-endrolex.com/10 Курсантсько-студентська конференція до 150-річчя Івана Франка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2006
ЛДУ БЖД

Курсантсько-студентська конференція до 150-річчя Івана Франка

Відбулася курсантсько-студентська наукова конференція, присвячена 150-річчю від дня народження Івана Франка. Конференція проводилася в рамках загально університетських заходів, присвячених ювілею Каменяра, які були затверджені Вченою радою університету.
У конференції взяли участь курсанти та студенти кількох Львівських вищих навчальних закладів: нашого Університету, Львівського національного університету ім.І.Франка, Львівського державного юридичного університету, Львівської філії Європейського університету.
Доповіді, які прозвучали на пленарному засіданні та на засіданнях трьох секцій, засвідчили велике зацікавлення курсантів та студентів багатьма аспектами творчості Великого Франка, вони показали, що проблеми, які свого часу піднімав письменник, є актуальними й тепер, вони звучать злободенно, так само збурюють свідомість і душу.
Теми виступів свідчать, що, як студенти-філологи, так і наші курсанти та студенти, які вчаться у ВНЗ технічного профілю, переймаються гуманітарними проблемами, небайдужі до їх стану у суспільстві, шукають відповіді на питання, пов’язані з духовністю та мораллю.

 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10