https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти МНС вчили дітей правилам безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти МНС вчили дітей правилам безпеки

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у семінарі «Безпека життєдіяльності у дошкільному навчальному закладі № 88».
Семінар пройшов на базі дитсадочку № 88, що займається вихованням понад 100 дітей. На обговорення такої важливої теми, як безпека дітей, були запрошені завідувачі дитячих садочків Личаківського району, представники Управління освіти, начальник курсів Цивільної оборони м. Львова та представник санітарно-епідеміологічної служби.
Діти показали гостям тематичну виставу, чим дали зрозуміти, що уже в такому віці вони добре знають правили пожежної безпеки, та як поводити себе у небезпечних ситуаціях. Курсанти МНС розповіли присутнім, яким чином мають бути облаштовані приміщення у дитячому садку, як повинні бути обладнані евакуаційні виходи та як поводити себе при паніці.
Після теоретичної частини діти подивилися на різнопланові надзвичайні ситуації: курсанти знайшли міну, яку ліквідовували, гасили місцеву пожежу та проводили демеркуризацію приміщення. Організував роботу курсантів викладач кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів Ярослав Федюк.
Усі гості були надзвичайно задоволені побаченим, та виявили бажання прийти на екскурсію до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10