https://www.high-endrolex.com/10 ЕКСПРЕС: Львівський університет безпеки життєдіяльності відкриє сучасний тренінговий центр | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2011

ЕКСПРЕС: Львівський університет безпеки життєдіяльності відкриє сучасний тренінговий центр


У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності вже навесні цього року відкриють мультимедійний тренінговий центр. У цій навчальній лабораторії одночасно зможе навчатись близько 50 осіб. Про це у коментарі lviv.expres.ua повідомив Антон Крук, речник університету.

За його словами, у лабораторії буде передбачене усе необхідне обладнання, а саме інтерактивні системи тестування, програмне забезпечення тощо. “Коли буде проводитись навчання з певної тематики, то діалогова система тестування дозволятиме протягом заняття визначати рівень засвоєння навчального матеріалу курсантами. А в кінці занять формуватимуть спеціальну діаграму, щоб викладачі бачили сильні і слабкі сторони, -- говорить Антон Крук. -- Аналог можна провести з телешоу, де глядачі мають змогу голосувати”.



За його словами, вже сьогодні центр може функціонувати. Єдине, ще потрібно провести певні напрацювання у розрізі програмного забезпечення. Для того, щоб можна було забезпечити зв'язок з іншими групами фахівців різних країн.

Навчання проводитимуть не лише для курсантів, а й фахівців. “Зараз в Україні триває процес впровадження системи екстреного виклику — “112”. Цих фахівців також зможемо готувати на базі нашого центру”, -- каже Крук.

lviv.expres.ua
Вівторок, 15 Лютого, 2011 - 14:35

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10