https://www.high-endrolex.com/10 ТРИ «ТАК» ВІД СЛАВИ, ІГОРЯ КОНДРАТЮКА ТА ВЛАДА ЯМИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

ТРИ «ТАК» ВІД СЛАВИ, ІГОРЯ КОНДРАТЮКА ТА ВЛАДА ЯМИ

    За підтримки Героя України, голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба збірна команда Черкаської області з бойових мистецтв під керівництвом тренера – майстра спорту України міжнародного класу з карате, викладача кафедри фізичної підготовки Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) старшого лейтенанта служби цивільного захисту Ази Шульги взяла участь у кастингу чергового сезону телешоу телеканалу СТБ «Україна має талант», який проходив 5 лютого у м. Дніпропетровськ.
    У складі черкаської команди виступало 18 представників спортивного клубу «Ронін» (самурай без володаря) та Школи бойових мистецтв імені Віктора Сінєбрюхова, дев’ять з яких – курсанти другого та четвертого курсів Академії пожежної безпеки, які займаються хортингом (версія боїв без правил). Їх виступу у Дніпропетровську передувала участь у попередньому кастингу, що пройшов у м. Києві у листопаді минулого року. Тоді під час свого виступу черкаські спортсмени продемонстрували журі здібності у бойових мистецтвах та фізичну витривалість. Цього ж разу програма виступу перетворилася у справжнє п’ятихвилинне шоу, ідея та постановка якого (як і минулого разу) належали Азі Шульзі.
    Розпочинаючи виступ, спортсмени розгорнули на сцені прапори Школи бойових мистецтв імені Віктора Сінєбрюхова та спортивного клубу Академії пожежної безпеки «Рятівник», потім по черзі демонстрували свої вміння. Спочатку діти – у спарингових поєдинках та з навичок оборони, потім дівчата – з жіночої самооборони, а юнаки – з елементів бойових поєдинків (кидків та больових захватів) і вправ з бойовою зброєю. Потім спортсмени показали елементи поєдинків одного спортсмена проти двох, дорослих бійців з ножами та зі справжнім гострим мечем «катаном». Завершився виступ перебиванням предметів (дощок та черепиці). Особливо вразила членів журі та глядачів фізична сила і майстерність у перебиванні дошки семирічного Влада Олефіренка.
    По закінченню виступу черкащан члени журі Слава, Ігор Кондратюк і Влад Яма одностайно сказали їм: «Так!», і запросили до участі у наступному турі телеконкурсу «Україна має талант», який відбудеться навесні у м. Києві, у прямому ефірі телеканалу СТБ.

 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10