https://www.high-endrolex.com/10 Курсантів навчали мистецтву комунікацій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.01.2011
ЛДУ БЖД

Курсантів навчали мистецтву комунікацій

Для курсантів та студентів випускного курсу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС провели семінар на тему «Зв’язки з громадськістю». Відкрите заняття організувала доцент кафедри українознавства Марина Кульчицька спільно з сектором зв’язків з громадськістю та ЗМІ Університету.
На заняття були запрошені директор телерадіокомпанії «Люкс», шеф-редактор каналу новин «24» Парасковія Дворянин, керівник прес-служби ЛДУ БЖД Антон Крук, начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МНС України в Львівській області Павло Василенко, провідні фахівці відділу Віталій Туровцев та Іванна Галушко.
На занятті розглянули загальне поняття «Зв’язки з громадськістю», основні форми взаємодії зі ЗМІ, специфіка формування позитивного іміджу МНС, види та форми соціальної реклами, мистецтво комунікацій тощо.
З цікавістю курсанти та студенти слухали досвідчених гостей. Парасковія Дворянин розповіла про форми взаємодії зі ЗМІ, як правильно коментувати ту чи іншу ситуацію, як формувати повідомлення, щоб воно було цікавим для громадськості. Павло Василенко, в свою чергу, наголосив на важливості роботи з дітьми та формування культури поведінки з питань безпеки життєдіяльності.
Речник ЛДУ БЖД МНС Антон Крук зазначив: «Мистецтво спілкування з людьми, вміння донести свою думку до громадськості, переконати, знадобиться кожному випускникові у подальшій роботі. Через кожного з вас осібно, ваші дії, коментарі для ЗМІ у громадськості формується думка про Міністерство вцілому».
Загалом заняття пройшло досить цікаво, курсанти та студенти ставили запитання гостям, адже не кожний день випадає можливість поспілкуватися з професіоналами в сфері комунікацій.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10