RSS

Новини навчальних закладів

24.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ПІДСУМКИ СПОРТИВНОГО РОКУ ПІДВЕДЕНО!

23 грудня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відбулися загальні збори колективу фізичної культури (КФК), на яких були підведені підсумки спортивно-масової роботи за 2010 рік та вшановані кращі спортсмени навчального закладу.

Зважаючи на те, що в академії завжди велика увага приділялася фізкультурі та спорту, постійно проводяться змагання з різних видів спорту та заохочується участь спортсменів з числа курсантів, студентів та працівників у чемпіонатах з різних видів спорту обласного, загальнодержавного, європейського та світового рівня, нині серед спортсменів АПБ – чотирнадцять членів збірних України.

За підсумками спартакіад, які щороку проводить обласна рада фізкультурно-спортивного товариства України «Динамо», Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України вже сімнадцятий рік поспіль утримує перше місце серед спортивних колективів силових структур області.

У 2010 році провідні спортсмени АПБ здобули багато яскравих перемог та завоювали велику кількість медалей. Звичайно ж, в основі їх досягнень лежить кропітка робота з молоддю працівників кафедри фізичної підготовки, відділу пожежно-рятувальної підготовки та керівників факультетів і курсів. А першим стартом для кожного із спортсменів завжди були і є спартакіади, що постійно проводяться серед курсантів та студентів на першість навчального закладу з різних видів спорту.

За значний вклад у справу розвитку службово-прикладних та інших видів спорту в АПБ, за організацію спортивних заходів, а також активну особисту участь у змаганнях та високі спортивні результати, за підсумками 2010 спортивного року наказом ректора АПБ полковника с.ц.з Миколи Кришталя від 22 грудня 2010 року був заохочений цілий ряд працівників, а також курсантів та студентів.

Зокрема, за підсумками виступів спортсменів та команд АПБ на Чемпіонаті обласної ради ФСТ «Динамо», «Динаміади–2010», всеукраїнських та міжнародних змагань нагороджено знаком АПБ «За заслуги» молодшого сержанта с.ц.з. В. Самусенка, курсантів О. Колодницького, В. Новгородченка, С. Лукащука, С. Потребка, Д. Меренкова, В. Кремінського, І. Більку та студента С. Куліша; оголошено подяку сержантові с.ц.з. О. Поперечному, курсантам Ю. Олішевській, Д. Шаріповій, Є. Луценку, М. Великоцькій, Д. Єрмоленку, О. Малюку, М. Голик, В. Мединському, С. Бухарову, Ф. Іргашеву, Є. Москальцю, М. Лабунець, Л. Гикавчук, А. Тютюннику, Р. Алексєєнку, Є. Власенку, Н. Смолярчуку, В. Косенку, Б. Копилу, М. Семеняченку, С. Гутовському, І. Волошину; нагороджено грамотами курсантів В. Черниша, Р. Лапу, Є. Ковбасу, В. Лепьошкіна, студентів В. Максиміва, М. Люлюка, Д. Іванова, М. Люлюка, Т. Тарасенко, Д. Чирву.

За підсумками Спартакіади Академії – 2010 перше місце та перехідний кубок отримав другий курс факультету пожежно-профілактичної діяльності. На другому місці – другий курс факультету пожежно-рятувальної діяльності, на третьому – перший курс факультету пожежно-профілактичної діяльності.




 







 

 Сектор ЗГ та ЗМІ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.