https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр взяв участь у заходах з нагоди Дня пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.11.2010
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр взяв участь у заходах з нагоди Дня пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій

Керівництво Львова та області, львів’яни вшанували пам’ять жертв Голодомору та політичних репресій, доєднавшись до загальнонаціональної хвилини мовчання. У заходах взяв участь ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС генерал-лейтенант Михайло Козяр.

За участі голови Львівської ОДА Василя Горбаля, його заступників, голови Львівської облради Мирослава Сеника, секретаря Львівської міськради Василя Павлюка, заступника прокурора області Володимира Гураля, командувача Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ Юрія Думанського відбулося покладання вінка та композиції з житніх і пшеничних колосків до пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій.

Заходи продовжились біля пам’ятника Т.Шевченку. До хвилини мовчання за жертвами Голодомору .

Як було анонсовано, на час хвилини мовчання відбулася зупинка роботи в органах влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах та організаціях (крім підприємств, де це не допускається за технологією виробництва), руху громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

Вшанування пам’яті жертв Голодомору супроводжував жалобний спів Львівської академічної державної чоловічої капели «Дударик».

Пам’ять про душі невинно загиблих від великого голоду продовжила акція «Засвіти свічку!». На площі біля пам’ятника Шевченку перші особи міста та області запалили лампадки, викладені у формі напису «Пам’ятай Голодомор 1932-1933», які горітимуть усю ніч.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10