https://www.high-endrolex.com/10 У Львові відсвяткували День студента | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.11.2010
ЛДУ БЖД

У Львові відсвяткували День студента

17 листопада у День студента левів, що розташовані перед входом в Ратушу, одягнули у магістерські мантії. Це вже не вперше львівських кам’яних левів одягають у студентські мантії. Акцію організувала та провела Студентська рада Львова. Одними із учасників цієї акції стали курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
Така акція відбувається не вперше, три роки тому, у 2007-му левів вдягнули вперше.
Продовжилось святкування урочистою сесією студентської ради міста, де було інавгуровано нового студентської мера. Ним став Тарас Прокопишин. "На моїй пам'яті - це третя інавгурація студентського мера і хочу відзначити, що динаміка дуже позитивна. Студентський мер бере на себе відповідальність за студентів Львова. А студентство є надією для громади міста", - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.
З рук А.Садового новий студентський мер отримав посвідчення радника міського голови. Окрім того, Андрій Садовий вручив грошові премії, серед який була курсант ЛДУ БЖД Авдєєва Христина. Кількох студентів було нагороджено подяками міського голови та відзнаками.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10