RSS

Новини навчальних закладів

18.11.2010
ЛДУ БЖД

Курсанти Львівського університету МНС – серед кращих студентів Львівщини

Під час урочистостей з нагоди Дня студента голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль привітав кращих студентів. Серед численної армії студентства були курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Христина Авдєєва та Дмитро Кобилкин, які отримали з рук очільника області Почесні грамоти та іменні стипендії ім. В. Чорновола.
На заході було підписано документ про створення Студентської ради при Львівській ОДА. До Ради увійшли представники вишів Львівщини, профкомів, органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій.
Критеріями для визначення найталановитіших та найбільш успішних студентів була їх громадська діяльність, здобутки у навчанні, науковій роботі, участь у міжнародних чи всеукраїнських конкурсах, семінарах, конференціях тощо. Найкращих студентів визначали шляхом опитування через анкети.
Вітаючи молодь з цим днем В. Горбаль зазначив: «У Львівській області навчається понад 150 тис. студентів. Наша область є науковим центром. Ми повинні все робити для його розвитку, не допустити відтік талановитої молоді в інші країни. Це питання вирішується на державному рівні. Зокрема, це ініціатива Президента Україна щодо надання стипендії для стажування в кращих вишах за кордоном».



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.