https://www.high-endrolex.com/10 Популярність навчальних закладів МНС серед абітурієнтів зростає | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.11.2010
ЛДУ БЖД

Популярність навчальних закладів МНС серед абітурієнтів зростає

Сьогодні, 3 листопада 2010 року, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС взяв участь у Дні зайнятості, який організував Львівський обласний центр зайнятості у співпраці із Національним університетом “Львівська політехніка”. На заході було представлено 17 Ярмарок кар’єри для молоді, День відкритих дверей навчальних закладів, Інформаційний форум для працедавців, презентація послуг служби зайнятості.
Закрема, навчальний заклад МНС запропонував свої освітні послуги з підготовки фахівців у галузі інформаційної, транспортної, пожежної та техногенної безпеки, екології та охорони навколишнього середовища, практичної психології та охорони праці. Речник ЛДУ БЖД МНС Антон крук зазначив, що зацікавленість роботодавців та молоді до навчального закладу свідчить про зростання популярності професії рятувальника, напрямів підготовки, за якими готують фахівців та рейтингу Університету. На сьогодні, Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності – провідний вищий навчальний заклад України в галузі безпеки людини.
До уваги наймолодших учасників – шкільної молоді – був представлений увесь спектр навчальних закладів області. Майбутні абітурієнти мали можливість безпосередньо поспілкуватися не лише із представниками багатьох вишів, що готують фахівців у гуманітарній і сфері управління, а також лісового господарства, будівельної індустрії, банківської справи, ветеринарної медицини, комерційної діяльності, економіки і туризму та багатьох інших.
Для працедавців – це чудова нагода оперативно вирішити кадрові питання, а для молоді – обрати навчальний заклад і знайти роботу.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10