https://www.high-endrolex.com/10 В ЛДУ БЖД МНС відбулася презентація програми вивчення англійської мови | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2010
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД МНС відбулася презентація програми вивчення англійської мови

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась презентація програми вивчення англійської мови «Oxford Advanced Learner’s Dictionary 8-th edition» в комплекс якої входять 3 словника, програма «I Writer» та диск із електронною програмою. Представити комплекс програм для навчання прибув сам автор циклу Майкл Свон.
Майкл Свон є автором цілої низки підручників із вивчення англійської для різних вікових груп та категорій населення: “How English Works”, “The Good Grammar Books”, “Practical English Usage”, “ Grammar Scan” та багато інших. Він є провідним автором книг, що друкуються у видавництві Oxford University Press, котре є підрозділом Оксфордському університету (Великобританія).
Це видавництво співпрацює більше як із 160 країнами світу. Продукція представлена підручниками, які орієнтовані на різні групи населення, від вчителя до бізнесмені, від лікаря до пожежного, та різні вікові категорії, від дитячого віку і для найстарших. В комплекс пропонованої продукції також входять словники, відеоматеріали для читання на електронних носіях та програми iTools, розроблені для інтерактивних дошок у навчальних закладах, та багато іншого.
На презентації зібралися викладачі із різних начальних закладів, які мали можливість отримати практичні рекомендації із викладання англійської мови учням та студентам. За словами М. Свона секрет до вивчення англійської мови полягає у хоробрості: «Не бійтеся робити помилки, ви стаєте мудрішими».Із запрошених гостей були присутні голова видавництва Oxford University Press в Україні Анна Моріс, начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук та багато інших.
Після закінчення презентації відбулась автограф-сесія із Майклом Своном.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10