https://www.high-endrolex.com/10 Гордість Національного вишу МНС четвертокурсниця Юлія Аверіна – гордість міста Харкова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.10.2010
НУЦЗУ

Гордість Національного вишу МНС четвертокурсниця Юлія Аверіна – гордість міста Харкова

Майбутня рятівниця Національного університету цивільного захисту України стала стипендіатом Харківського міського голови «Обдарованість»
18-го жовтня відбулося нагородження талановитої молоді міста Харкова. Церемонію нагородження проводив виконуючий обов’язки Харківського міського голови Геннадій Кернес. «Саме ви, - звернувся він до молодих харків’ян, що зібралися, - своєю працею та цілеспрямованістю досягли високих результатів у навчанні, мистецтві, спорті, заслужили право називатись стипендіатами. Обдарованість – це особливий світ, сповнений несподіваних відкриттів, загадок та осяянь. Саме це робить ваше життя та ваші досягнення предметом пильної уваги, тремтливої турботи та загального захоплення. Широчінь розуму, фантазії, активна позиція, працелюбність допомогли вам знайти своє місце у нелегкому сучасному житті. Харків пишається вами!».
Приємно і водночас надзвичайно престижно, що сьогодні обдарована молодь живе і навчається в інтелектуальній столиці України, у місті, що прославилось талановитими винахідниками, вченими, музикантами, філософами, артистами, спортсменами. І вдвічі приємно те, що серед найталановитіших не тільки студенти та учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, а також і курсанти. Претендентом на отримання стипендії міського голови «Обдарованість» стала курсантка 4-го курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Юлія Аверіна.
До елітного провідного вищого навчального закладу МНС України Юлія вступила відразу після закінчення середньої школи. Пішла, як-то кажуть, батьківською стежкою. Підполковник служби цивільного захисту Євген Аверін сьогодні є начальником курсу Національного університету цивільного захисту МНС. У житті, слава Богу, не приходилось зіштовхуватись із надзвичайними ситуаціями, притягувала дисципліна, говорить донька, відповідальність, виховання витримки, набуття нових знань, тому родинне рішення було одностайним – поступати до вищого навчального закладу МНС. Скромна, відповідальна, але в очах непереборна впевненість у собі – така вона учасниця двох Міжнародних студентських конференцій та Всеукраїнської науково-технічної конференції, срібна призерка Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності», авторка п’яти наукових публікацій. А ще – наполеглива у здобутті нових знань: навається у групі з поглибленої підготовки. Така Юлина завзятість передається її однокурсникам. Пишаються вони своєю товаришкою.
Серед багаточисельної армії талановитої молоді Юлія перемогла у міському конкурсі на призначення стипендії міського голови «Обдарованість». Та це й не дивно – заслужила! Хочеться побажати їй – не зупинятись на досягнутому, успіхів на науковій ниві і обов’язково родинного щастя!

 


Вікторія Коленко, прес-центр НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10