https://www.high-endrolex.com/10 Львівський державний університет безпеки життєдіяльності продовжує участь у міжнародному проекті «Пандемія, криза, катастрофа – час діяти спільно» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.10.2010
ЛДУ БЖД

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності продовжує участь у міжнародному проекті «Пандемія, криза, катастрофа – час діяти спільно»

Старший викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Віктор Ковальчук візьме участь у одному з етапів масштабного міжнародного проекту «Пандемія, криза, катастрофа - час діяти спільно! Україна інтегрована до європейських та глобальних систем цивільної безпеки», який проходитиме 26 жовтня на базі Гамбурзької академії пожежно-рятувальної служби Німеччини.
У проекті задіяні 27 країн-членів Євросоюзу, країна-претендент до вступу в ЄС - Хорватія, а також країни, які підписали угоду про включення до загальноєвропейської системи безпеки (Росія, Україна). Загалом проект передбачає декілька етапів, які послідовно проводяться протягом року у різних країнах Європи.
Проект передбачає інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини (European Community Mechanism for Civil Protection) і фінансується Євросоюзом. Метою проекту є адаптація українських фахівців, які працюють в галузі безпеки людини, до спільної роботи з міжнародними системами цивільного захисту і, зокрема, з Механізмом цивільного захисту Європейської Спільноти, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій і, особливо, тих, які мають транскордонний характер.
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України сьогодні є провідним вищим навчальним закладом України в галузі безпеки людини, який визнали у Європі та включили до загальноєвропейського механізму забезпечення безпеки.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10