https://www.high-endrolex.com/10 В Національному виші МНС вивчають актуальні проблеми у площині пріоритетів при розробці стратегії здоров’я населення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2010
НУЦЗУ

В Національному виші МНС вивчають актуальні проблеми у площині пріоритетів при розробці стратегії здоров’я населення

Днями в Національному університеті цивільного захисту  зі слухачами магістратури було проведено заняття з дисципліни «Екологічна безпека». Круглий стіл науковців пройшов у формі диспутів та запеклих дискусій. Семінар організовано і проведено під керівництвом завідувача кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, доктора технічних наук, професора Андронова Володимира Анатолійовича. Учасники круглого столу активізували свою роботу на вирішення конкретної актуальної проблеми, а у даному випадку це - «Пріоритети при розробці стратегії здоров’я населення». Групу було розподілено на три підгрупи з визначенням керівника в кожній, які відстоювали одну із запропонованих позицій. Форма гри дала свої результати:  слухачі магістратури отримали навички ведення дискусії, вдосконалили вміння обговорювати, аналізувати і раціонально користуватися інформацією, відстоювати свої позиції, формувати власну думку щодо обговорюваних питань, знаходили такі аргументи, які переконували учасників ділової гри в правильності та актуальності висловлюваних ідей. Слухачі  наводили приклади на підтримку своїх позицій з власного життя, що робило гру цікавішою, а боротьбу запеклішою.

Круглий стіл, як одна з організаційних активних форм пізнавальної діяльності фахівців сприяла збагаченню інформації, прогнозуванню визначених проблем; способу уникнути помилок при прийнятті рішення; виховання логічної і творчої культури ведення дискусії. Круглий стіл – один з різновидів дискусії інформаційного характеру для рішення конкретних проблем. За підсумками семінарського заняття Володимир Анатолійович відмітив кращі підгрупи, які оцінив високими балами.

Учасники круглого столу вже вкотре упевнились, що професор Андронов має професійні навички в організації і проведенні наукових семінарів. Тематичні дискусії за його присутності не тільки допомагають дійти глибини і необхідності вивчення завданної теми, але й надають  можливість розкрити в собі вміння згуртовано працювати в колективі, відстоювати не тільки власну, а й загальну точку зору, підкреслюють майбутні управлінці. 

 

Сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10