https://www.high-endrolex.com/10 Вперше в історії ЛДУ БЖД МНС відбувся захист дипломних робіт іноземною мовою | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.06.2010
ЛДУ БЖД

Вперше в історії ЛДУ БЖД МНС відбувся захист дипломних робіт іноземною мовою

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС вперше в історії навчального закладу відбувся захист магістерських робіт іноземною мовою. Курсанти Андрій Івануса та Сергій Ємельяненко провели успішний захист своїх наукових досліджень французькою мовою, переклад та редагування було здійснено під керівництвом старшого викладача кафедри іноземних мов та технічного перекладу Ірини Попко.
Теми їх дипломних магістерських робіт надзвичайно актуальні сьогодні. Зокрема у А. Івануси тема «Умови виникнення та наслідки аварійних ситуацій та розробка заходів для їх запобігання під час перевантаження палива на ядерному реакторі АЕС» була опрацьована та відмінно захищена ним під керівництвом кандидата технічних наук, доцента Тарнавського А.Б. Курсант С. Ємельяненко успішно захистив дипломну роботу за темою «Оцінка ризиків нафтопереробних підприємств і розробка заходів безпеки» під керівництвом к.т.н. доцента Ференц Н.О.
Курсанти відповідали на запитання викладача кафедри екологічної безпеки к.т.н. Юрима М.Ф., заступника декана ф-ту цивільного захисту Босак Т.Р., ст.. викладача Попко І.А. поставлені французькою мовою. Державна екзаменаційна комісія обидві магістерські роботи оцінила на відмінно.
Голова державної екзаменаційної комісії, проректор з наукової роботи
Ковалишин В.В. у своєму виступі підкреслив перспективність захистів дипломних та магістерських робіт іноземною мовою та висловив подяку кафедрі іноземних мов та технічного перекладу за проведену роботу.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10