https://www.high-endrolex.com/10 Виростеш ти, сину… | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

Виростеш ти, сину…

Факультет цивільного захисту та техногенної безпеки дякував батькам за своїх студентів

 

    Відмінники навчання, активісти та спортсмени, з високими моральними принципами та переконаннями, у майбутньому висококласні спеціалісти та гідні люди – це результат, якого прагне увесь колектив навчального закладу. Адже репутацію навчального закладу створюють саме його випускники. Утім таке завдання стає просто неможливим без добре вихованих, ґречних, кмітливих вихованців, долі яких навчальному закладу довірили батьки. Саме батьківська турбота та підтримка є важливим стимулом для кожного зі студентів.
    «День подяки батькам був ініційований як спосіб заохочення, мотивації до активної діяльності наших студентів розповідає проректор-декан факультету цивільного захисту та техногенної безпеки Т.В. Нікітіна. Його мета – показати батькам успіхи їх дітей і подякувати за найкращих студентів, які вже в недалекому майбутньому зможуть внести свій вклад у розбудову держави».
    Слова щирої вдячності батькам кращих студентів висловив т.в.о. ректора академії полковник с.ц.з. М.А. Кришталь, наголосивши на тому, що керівництво академії та МНС України робитиме все можливе для покращення умов навчання та особистісного розвитку, побутових проживання, а також шукатиме шляхи вирішення проблемних питань щодо працевлаштування студентів.
    За підсумками навчання батькам студентів відмінників навчання, дякував особисто т.в.о. ректора полковник с.ц.з. М.А. Кришталь. Розчулені батьки також висловили свою вдячність та з глибокою повагою вручили Миколі Андрійовичу коровай. Подяки батькам, діти яких успішно поєднують навчання з активною громадською роботою, вручила проректор-декан факультету цивільного захисту та техногенної безпеки Т.В. Нікітіна. За талант та творчу наснагу студентської молоді дякував заступник декана з виховної роботи, завідувач кафедри суспільних дисциплін Вареник В.В. Також керівництво факультету цивільного захисту та техногенної безпеки вручило подяки батькам студентів-спортсменів, імена яких золотом нагород вписані в історію навчального закладу.
    Утім незабутнім подарунком для батьків стали музичні вітання у виконанні студентів та курсантів академії. Відкривав свято хор студентів академії з солістами – працівниками академії Юрієм Зозулею, Мандрик Лесею, Подосьоновою Ольгою. Теплі слова вдячності висловила в авторському привітанні Барчишева Галина; у пісні розкривали свої почуття Голота Максим, Нестеренко Віталій, Суботін Андрій, Ковіня Максим, Ісаєнко Юлія, Шевченко Яна, Падалка Олена, Ісаєнко Руслана, Челак Дар’я, Черненко Анна, Северин Тетяна; танцювальні таланти демонстрували Сагайдак Валентин, Ворона Людмила, танцювальний колектив «Флай», Банадисєва Вікторія.


 

І.Ю. Гуріненко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10