https://www.high-endrolex.com/10 «СИЛЬНА ПЕРВИНКА – СИЛЬНА ПРОФСПІЛКА» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

«СИЛЬНА ПЕРВИНКА – СИЛЬНА ПРОФСПІЛКА»

    Первинна профспілкова організація Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України, яка входить до профспілки працівників державних установ України, за підсумками 2009 року стала переможцем Всеукраїнських конкурсів, які щорічно проводить центральний комітет профспілки державних установ України. Нагородження відбулося 12 травня у м. Києві під час міжнародного засідання ЦК профспілок із шести країн СНД.
    Працівники академії були присутні на заході у складі делегації представників профспілкових організацій Черкаської області. Саме ця делегація отримала найбільшу кількість нагород – аж 10! Три з них належать первинній організації профспілки АПБ. Це Почесна грамота за кращий колективний договір (в академії він передбачає усі види соціального захисту, передбачені в нормативних документах, що стосуються праці та соціального захисту громадян України), Диплом І ступеня за перемогу у номінації «Сильна первинка – сильна профспілка» (порівняно з попередніми роками у 2009 році кількість членів профспілки академії збільшилася у п’ять разів – з 300 до 1500 осіб) та Почесна грамота, якою нагороджений за особистий внесок у розвиток профспілкового руху голова первинної профспілкової організації АПБ Віктор Дорофеєв.
    18 травня під час П’ятої міської конференції Черкаської міської організації профспілок працівників державних установ голова обласної організації Катерина Кучугурна, оголосивши підсумки 2009 року, вручила Віктору Дорофеєву ще два дипломи за перші місця в обласних конкурсах «Сильна первинка – сильна профспілка» та «Колективний договір – ефективність роботи – основа захисту трудових прав працюючих».
    З початку 2010 року кількість членів первинної профспілки академії знову зросла – до 1812 осіб! Створена та активно працює студентська профспілка.
    У складі профкому – 11 представників підрозділів, кафедр і служб, що виявили бажання займатися громадською діяльністю.
«Ми не тільки надаємо членам профспілки матеріальну допомогу, розповідає Віктор Дорофеєв, – а й залучаємо працівників академії та членів їх сімей до занять фізкультурою і спортом, до оздоровчих заходів (наприклад, плавання у басейні), постійно організовуємо різного роду екскурсії. Проте, скажу відверто, профком ще не досяг тієї мети, яку сам собі поставив. Ми працюємо не тільки над покращанням соціального захисту наших працівників та вихованців, а й над удосконаленням методів нашої роботи».



 

Світлана Єренкова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10