https://www.high-endrolex.com/10 Огляд-конкурс стінної преси | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2010
ЛДУ БЖД

Огляд-конкурс стінної преси


У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся конкурс «Стінного друку», який є традиційним в стінах Університету.
Проведення цього конкурсу є важливою складовою частиною інформаційно-пропагандистського забезпечення роботи з особовим складом Університету і має мету формувати високі професійні та особистісні якості курсантів та студентів, а також підсумувати роботу редколегій факультетів Університету протягом навчального року.
Конкурс стінного друку Університету проводиться серед редколегій факультетів, які представляють визначені за результатами жеребкування тематичні стіннівки, фотогазети та сатиричні додатки.
У жеребкуванні беруть участь по одному представнику з кожного факультету та визначають 4-ри місяці навчального року, за які буде презентуватися стінний друк для оцінювання. Тобто кожен факультет на конкурс представив по 4-ри тематичні стіннівки, фотогазети та сатиричні додатки, обрані згідно попередньо проведеного жеребкування.
Представлені на конкурс тематичні стіннівки, фотогазети і сатиричні додатки журі оцінювало за 10-бальною шкалою та визначало переможців серед редколегій факультетів у номінаціях «Краща тематична стіннівка», «Краща фотогазета» та «Кращий сатиричний додаток».
У всіх номінаціях перемогу здобув факультет пожежної та техногенної безпеки та був нагороджений грамотами Університету.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10