https://www.high-endrolex.com/10 Фахівчиня НУЦЗУ взяла участь у навчаннях щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.03.2023
НУЦЗУ

Фахівчиня НУЦЗУ взяла участь у навчаннях щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я

27 лютого до 02 березня у Києві тривали навчальні інтерактивні заняття у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, що відбулися за ініціативи Департаменту персоналу МВС України у співпраці із Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Учасниками тренінгу «Стрес менеджмента» та курсу «Самодопомога Плюс» стали практичні психологи сектору безпеки і оборони України. Серед них - виконувачка обов’язків начальника навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України Яніна Овсяннікова.
Під час заходів було розглянуто 5 модулів, а саме: «Заземлення», «Негативні думки», «Цінності», «Доброта» та «Простір». Кожний модуль містив певні техніки та методи щодо зниження психоемоційної напруги. Курс «Самодопомога плюс» допоміг учасникам навчання відпрацювати навички управління стресом. Після закінчення навчання практичні психологи сектору безпеки і оборони України отримали сертифікати, що надають можливість проводити навчання з курсу «Самодопомога Плюс» з працівниками сектору безпеки та оборони України, а також і з цивільними.



Національний університет цивільного захисту України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10