https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ обговорили питання щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідації їх наслідків | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.02.2023
НУЦЗУ

В НУЦЗУ обговорили питання щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідації їх наслідків

23 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбувся круглий стіл (вебінар) «Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків». Учасниками заходу стали майже 150 наукових та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти України, практичних працівників підрозділів ДСНС, представників організацій з виконання робіт протипожежного призначення, а також закордонних колег.
Вітав учасників круглого столу проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов. Він визначив активну участь практиків та науковців у спільному розв’язанні проблем цивільного захисту, акцентував увагу на необхідності подальшої плідної співпраці у сфері науково-дослідної роботи, розробки сучасних методів попередження та ліквідації наслідків аварій і стихійних лих, розбудові та становленні державної системи цивільного захисту.
Фахівці обговорили актуальні науково-практичні питання, пов'язані з проблемами та перспективами впровадження новітніх розробок і технологій, спрямованих на попередження виникненню надзвичайних ситуацій, оперативне реагування та ліквідацію їх наслідків, протимінну безпеку, забезпечення екологічної безпеки та охорони праці.
За результатами вебінару сформовано збірку матеріалів, до якої увійшли 120 тез за 4 напрямами: запобігання виникненню надзвичайних ситуацій; реагування на надзвичайні ситуації та ліквідація їх наслідків; протимінна діяльність та гуманітарне розмінування; екологічна безпека та охорона праці.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10