https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління та попередній захист | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.03.2023
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління та попередній захист

 

01 березня на базі навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03.

 Так, представив своє дисертаційне дослідження Іван Краско з теми "Удосконалення державного регулювання забезпечення ринку праці трудовими ресурсами в Україні". Науковий керівник – професор кафедри світової економіки Державного торговельно-економічного університету, доктор наук з державного управління, професор Залізнюк Вікторія Петрівна.

Цього ж дня було заслухано звіт Юрія Гринька щодо виконання індивідуального плану з проведеного дисертаційного дослідження з теми «Формування державної політики патріотичного виховання молоді». Науковий керівник - доктор наук з державного управління, доцент Копанчук Володимир Олександрович.

Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

 

Навчально-науково-виробничий центр НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10