https://www.high-endrolex.com/10 Здобувачі вищої освіти НУЦЗУ стали переможцями міжнародної освітньо-практичної олімпіади з туризму | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.12.2022
НУЦЗУ

Здобувачі вищої освіти НУЦЗУ стали переможцями міжнародної освітньо-практичної олімпіади з туризму

19 грудня на базі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» відбулася міжнародна освітньо-практична олімпіада з туризму. Активними учасниками заходу стали здобувачі вищої освіти навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України, які навчаються за спеціальністю «Туризм». Так, за підсумками олімпіади, диплом за І місце отримала Віка Загинайко (науковий керівник – завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, доцент Неллі Леоненко), сертифікат за креативну та цікаву відео-презентацію отримала Євгенія Завада (науковий керівник – доктор наук з державного управління, професор Олена Поступна).
Наукові керівники здобувачів отримали подяки за якісну підготовку учасниць, професіоналізм і компетентність у розвитку туристичної сфери.

 



Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10