https://www.high-endrolex.com/10 Проведено апробацію «Методики експлуатаційних випробувань ручних пожежних драбин» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.11.2022
ІДУ НД ЦЗ

Проведено апробацію «Методики експлуатаційних випробувань ручних пожежних драбин»

 

У період з 8 по 11 листопада 2022 року фахівцями Інституту на базі  ГУ ДСНС України в Полтавській області проведено апробацію Методики експлуатаційних випробувань ручних пожежних драбин. Під час апробації проведено низку експлуатаційних випробувань різних типів пожежних драбин.

В основному увагу було приділено ручним пожежним драбинам європейського походження так як їх першочергово заплановано ввести у оперативний розрахунок.

Під час роботи було обговорено питання щодо можливості створення у територіальних підрозділах ГУ ДСНС в областях та м. Києві випробувальних стендів для проведення випробувань ручних пожежних драбин на місцях.

Також з фахівцями ГУ ДСНС в Полтавській області опрацьовано пропозиції та відгуки, які надійшли до Методики експлуатаційних випробувань від територіальних підрозділів ГУ ДСНС України в областях та м. Києві, а також закладів вищої освіти.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10