https://www.high-endrolex.com/10 Фахівцями ІДУ НД ЦЗ проведено виїзне навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.11.2022
ІДУ НД ЦЗ

Фахівцями ІДУ НД ЦЗ проведено виїзне навчання

2 листопада фахівцями Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проведено виїзне заняття з надання домедичної допомоги та тренінг щодо користування вогнегасником для працівників Департаменту охорони культурної спадщини КМДА.

Тренінг організований вищезазначеним департаментом у рамках проведення «Семінару для орендаторів комунальної власності щодо збереження пам’яток під час військового стану» з нагоди «Днів європейської спадщини» та на виконання міської цільової програми «Охорона та збереження культурної спадщини м. Києва на 2022-2024 роки».

Під час навчання професор кафедри домедичної підготовки ІДУ НД ЦЗ, кандидат біологічних наук, доцент Микола Долгий детально розповів про порядок дій у різних ситуаціях в залежності від отриманих травм. Учасники заходу відпрацювали прийоми зупинки кровотечі, фіксації травмованих кінцівок тощо.

Після цього науковий співробітник відділу пожежно-рятувальної техніки та обладнання науково-випробувального центру ІДУ НД ЦЗ, майор служби цивільного захисту Максим Осадчук пояснив, як за допомогою первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загоряння та наглядно продемонстрував принцип роботи порошкового вогнегасника. Також учасники заходу мали змогу закріпити отриманні знання на практиці, зокрема ліквідувати умовну пожежу за допомогою вогнегасника.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10