https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

1 листопада, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Присутні розглянули проєкт Плану наукової та науково-технічної діяльності Інституту на 2023 рік, а також інформацію про організацію роботи з підготовки заявок на виконання НДР та ДКР науковими підрозділами та кафедрами Інституту у 2023 році.

Членам Вченої ради представлено на розгляд проєкт Посібника з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів.

Крім того, присутніх поінформовано про дотримання в Інституті академічної доброчесності учасниками освітнього процесу.

Також розглянуто звіт із фінансово-економічної діяльності Інституту та заслухано інформацію про результати діяльності наукового та юридичного напрямів функціонування Інституту за 9 місяців поточного року.

Насамкінець присутнім доведено інформацію про стан готовності систем електро-, водо- та газозабезпечення Інституту до належної роботи упродовж осінньо-зимового періоду.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10