https://www.high-endrolex.com/10 ІДУ НД ЦЗ спільно з представником пожежно-рятувальної служби Великої Британії провели тренінг | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2022
ІДУ НД ЦЗ

ІДУ НД ЦЗ спільно з представником пожежно-рятувальної служби Великої Британії провели тренінг

 

3 жовтня співробітниками Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту спільно із досвідченим пожежним з Великобританії Jason Hull  проведено тренінг з особовим складом пожежно-рятувального підрозділу Святошинського РУ ГУ ДСНС України в м. Києві стосовно навичок та тактичних прийомів використання ручних пожежних драбин різних типів, які надійшли від європейських країн до України в якості гуманітарної допомоги.

Під час проведення тренінгу було відпрацьовано питання знімання пожежних драбин з пожежно-рятувального автомобіля, правильного їх розкладання та встановлення і регулювання, а також підйому по них різного пожежно-технічного оснащення на поверхи.

За результатами проведеного тренінгу та особистий внесок  Jason Hull  під час підготовки пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України було відзначено  Jason Hull  грамотою та медаллю «За відданість пожежній справі». 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10