https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

30 вересня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Присутніх поінформовано про оновлення персонального складу Вченої ради, а також внесення змін до Положення про Вчену раду і Регламенту підготовки та проведення її засідань.

Крім того, розглянуто інформацію про доповнення переліку платних освітніх послуг Інституту та схвалення калькуляції вартості навчання одного слухача з підвищення кваліфікації персоналу органів управління системи авіаційного пошуку і рятування державного та регіонального рівнів і фахівців, які залучаються до проведення авіаційного пошуку і рятування в Україні та ліквідації надзвичайних ситуацій із застосуванням авіації.

Жваве обговорення членів Вченої ради викликала інформація про утворення разової спеціалізованої вченої ради для захисту дисертації Черненка Богдана Григоровича на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань 28 Публічне управління та адміністрування за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.

Інтерес присутніх було зосереджено на доповіді про впровадження інформаційних технологій в Інституті та стан забезпечення технічного захисту.

Крім того, розглянуто питання про присвоєння вченого звання професор старшому науковому співробітнику науково-організаційного відділу Інституту, доктору наук з державного управління, старшому науковому співробітнику Бєліковій Ксенії Григорівні.

Також розглянуто інформацію про висунення кандидатури Твердохліба Олександра Степановича, доктора наук з державного управління, доцента, професора кафедри державного управління у сфері цивільного захисту, на здобуття державної іменної стипендії найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України - Героїв Небесної Сотні.

Членів Вченої ради поінформували про видання практичного посібника «Рекомендації щодо створення, охорони та використання об’єктів права інтелектуальної власності», а також про проведену роботу щодо отримання Інститутом грантів та участь у грантових проектах працівників Інстиутуту.

На завершення засідання члени Вченої ради розглянули навчальну програму та робочу програму підготовки газодимозахисників на мобільному тренажері контейнерного типу (вогневий комплекс-симулятор Fire Trainer T-2000) й методичну розробку для підготовки газодимозахисників на мобільному тренажері контейнерного типу (вогневий комплекс-симулятор Fire Trainer T-2000).

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10