https://www.high-endrolex.com/10 Проведено тренінг з домедичної допомоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2022
ІДУ НД ЦЗ

Проведено тренінг з домедичної допомоги

1 жовтня у парку «Крістерова гірка» відбувся безпековий тренінг  з тематики мінної безпеки, надання першої медичної та психологічної допомоги.

В рамках заходу науково-педагогічні працівники кафедри домедичної підготовки Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводили майстер-класи з надання першої домедичної допомоги. Громадяни мали змогу потренуватися надавати першу медичну допомогу, зокрема, накладати джгут, турнікет та пов’язку, робити масаж серця та штучне дихання.

Крім того, піротехніки ДСНС пояснили алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, психологи, у свою чергу, розказали як подолати негативні емоційні стани, такі як істерика, ступор, тривожність та панічні атаки. Також рятувальники розповіли про дії під час сигналу повітряної тривоги.

Загалом були представлені локації  ДСНС, ІДУ НД ЦЗ, Патрульної поліції, Товариства Червоного Хреста та громадської організації "Співробітництво без кордонів".

Відвідувачі парку отримали чудову можливість набути необхідні навички порятунку в умовах воєнного стану.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10