https://www.high-endrolex.com/10 Навчання за короткостроковою програмою «Удосконалення рівня володіння українською мовою» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.09.2022
ІДУ НД ЦЗ

Навчання за короткостроковою програмою «Удосконалення рівня володіння українською мовою»

На виконання наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24 серпня 2022 року № 471 “Про відновлення навчання в системі післядипломної освіти ДСНС у 2022 році” в ІДУ НД ЦЗ розпочалося навчання для державних службовців апарату ДСНС. Упродовж 12–14 вересня 2022 року 32 особи здобуватимуть нові знання, комунікуватимуть та обмінюватимуться  досвідом.

З вітальним і вступним словом виступив заступник начальника Інституту  з навчальної роботи, доктор технічних наук, доцент полковник служби цивільного захисту Єременко Сергій Анатолійович.

Захід організовують та проводять кафедра державного управління у сфері цивільного захисту та кафедра інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами за програмою короткострокового семінару «Удосконалення рівня володіння українською мовою».

Під час першого заняття було розглянуто основні розділи Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Також було розглянуто нові норми цього Закону, що набули чинності в 2021-2022 рр.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10