https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці ДСНС провели навчання з працівниками Укрзалізниці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.09.2022
ІДУ НД ЦЗ

Фахівці ДСНС провели навчання з працівниками Укрзалізниці

Сьогодні, 6 вересня, за зверненням Акціонерного товариства “Українська залізниця” фахівцями ДСНС України, Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту та Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у м. Києві проведені на базі підрозділів АТ “Укрзалізниця” навчально-методичні заняття з питань організації радіаційного, хімічного захисту та проведення евакозаходів.

У рамках заходу старший викладач кафедри організації заходів цивільного захисту Інституту, кандидат військових наук, доцент Олександр Ковальов детально зупинився на тематиці цивільного захисту.

Загалом під час заняття визначеній категорії посадових осіб було надано методичну допомогу щодо:

планування залучення персоналу і техніки української залізниці до заходів з евакуації населення із зони радіоактивного забруднення;

організації індивідуального дозиметричного контролю працівників та рухомого складу;

забезпечення персоналу засобами радіаційного та хімічного захисту.

В умовах сьогодення і постійних загроз воєнного характеру такі заняття надають певних знань і практичних навичок працівникам залізниці, як потрібно діяти в різних ситуаціях, які можуть виникнути в умовах війни та радіаційних аварій. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10