https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

31 серпня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Членам Вченої ради доведено інформацію про результати виконання індивідуальних планів роботи аспірантами та про переведення їх на наступний рік підготовки.

Крім того, розглянуто інформацію про стан системи внутрішнього забезпечення якості освіти в Інституті. Присутніх поінформовано про виконання функцій та завдань блоку матеріально-технічного забезпечення з метою забезпечення освітнього та наукового напряму діяльності Інституту, а також про надходження бюджетних коштів до Інституту у І півріччі 2022 року і їх використання.

Наостанок розглянуто питання про присвоєння вченого звання «професор» заступнику начальника Інституту з навчальної роботи, доктору технічних наук, доценту, полковнику служби цивільного захисту Єременку Сергію Анатолійовичу.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10