https://www.high-endrolex.com/10 З Днем Незалежності! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.08.2022
ІДУ НД ЦЗ

З Днем Незалежності!

Шановні колеги!
     Від усього серця вітаю вас з головним державним святом нашої країни – Днем Незалежності України.
     24 серпня 1991 року стало точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став нарешті господарем своєї землі й творцем власної долі. Символом нашої незалежності є Державний Прапор України – втілення національної єдності, честі та гідності.
     Тридцять один рік, що минув з того дня, був для України та її громадян багатим на події. Чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали від нас терпіння та мужності.
     Випробуванням нашої любові до Батьківщини став день 24 лютого 2022 року, коли кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них за її волю та незалежність віддали своє життя. Тож поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого змісту. А дух патріотизму об’єднав людей різних національностей в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе вистояти у будь-яку негоду – і переможе.
     Нинішній рік – це рік великих випробовувань, сподівань і надій. Час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться, і над нашою країною обов’язково засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра.
     Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України. Кожному з вас я бажаю незламної віри в її щасливу долю.

 
 
З повагою
Начальник Інституту                                                       Петро ВОЛЯНСЬКИЙ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10