https://www.high-endrolex.com/10 У Столичному метрополітені втретє пройшли безпекові тренінги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.08.2022
ІДУ НД ЦЗ

У Столичному метрополітені втретє пройшли безпекові тренінги

 

У Столичному метрополітені втретє пройшли безпекові тренінги за участю рятувальників, саперів, медиків і психологів ДСНС, які набули нечуваного резонансу!

Вчора на станції метро «Героїв Дніпра» було досить велелюдно. Кияни та гості міста отримали чудову можливість набути необхідні навички порятунку в умовах воєнного часу напряму від провідних фахівців.

В рамках заходу представники кафедри домедичної підготовки Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводили майстер-класи з надання першої домедичної допомоги. Громадяни мали змогу потренуватися надавати першу медичну допомогу, зокрема, накладати джгут, турнікет та пов’язку, робити масаж серця та штучне дихання.

Крім того, піротехніки ДСНС пояснили алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. фахівці з цивільного захисту розповіли, як правильно підібрати тривожну валізу та чим її наповнити. А психологи, у свою чергу, розказали як подолати негативні емоційні стани, такі як істерика, ступор, тривожність та панічні атаки.

Серед учасників тренінгу було багато дітей. Тож фактично без відпочинку, в режимі нон-стоп, рятувальники тренували, пояснювали, навчали... Радіємо, що наші співвітчизники відповідально ставляться до власної безпеки та безпеки своїх близьких і в разі потреби готові надати необхідну допомогу!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10