RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2022
НУЦЗУ

Психологи НУЦЗУ у Міжнародний день захисту дітей провели інтерактив для дітлахів, які наразі мешкають у Харкові

01 червня у Міжнародний день захисту дітей фахівці навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України провели для діточок, які наразі мешкають у Харкові, інтерактивне заняття щодо зняття емоційної напруги та активізації ресурсів в умовах воєнного стану, а також пригостили солодощами та побажали здійснення дитячих мрій під мирним небом.
У надскладний для нашої держави час стреси найбільш важко переносяться дітьми, тому екстремальним психологам лабораторії Яніні Овсянніковій та Світлані Лєбєдєвій під час проведення тренінгу «Мої ресурси» довелось вчити малечу самостійно визначати свій емоційний стан та правильно реагувати на стресову ситуацію. Учасниками тренінгу стали діти співробітників університету.
У ході занять малеча також отримала знання щодо різноманітних способів зниження стресових станів, з якими їм довелось зіткнутись під час воєнних дій та опанувала техніки дихання та зниження м’язового напруження організму.



Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.